Voorgerechten
Visgerechten
Mosselen
Kreeften
Menu
Vleesgerechten
Kindergerechten
Nagerechten
Bits 'n Bites
Steak tartaar '`a la minute'
€ 17,50
Tataki van tonijn met chuka wakamé en wasabimayonaise
€ 20,00
Salade van grijze garnalen met tomaat en cocktailsaus
€ 19,50
Half dozijn Irish mor oesters rauw of gegratineerd
€ 26,00
Bisque van kreeft
€ 14,50
Scampi in licht-pikante lookroomsaus
€ 17,00
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
€ 18,50
Coquilles met wortelcrème en jus van witte aceto balsamico
€ 20,00
Dozijn gegratineerde mosselen
€ 17,50
Gebakken paling
€ 34,50
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
€ 34,50
Paling in de roomsaus
€ 34,50
Gebakken kabeljauw met puree, garnalen en groene kruidensaus
€ 29,50
Op de huid gebakken zeebaars met coquilles en romige fregola
€ 33,50
Gebakken zeetongen (3 van ca, 200 gr.)
€ 37,00
Mosselen op Philippiense wijze (à volonté)
€ 36,50
Gekookte mosselen met Zeeuwse tripel (à volonté)
€ 37,50
1/2 kreeft 'Belle-Vue'
€ 33,50
1/2 kreeft gegratineerd met kruidenboter
€ 33,50
1/2 kreeft 'à la nage'
€ 33,50
Hele kreeft 'Belle-Vue'
€ 62,00
Hele kreeft gegratineerd met kruidenboter
€ 62,00
Hele kreeft 'à la nage'
€ 62,00
***
Mosselmenu
Salade van garnalen
òf
Tataki van tonijn met salade van chuka wakamé
òf
Scampi in licht-pikante lookroomsaus
***
Mosselen op Philippiense wijze (à volonté)
***
Panna Cotta van witte chocolade,. frambozen en youghurtijs
òf
Dame blanche (2 bollen)
òf
Menuprijs
€ 58,50
Filet pur / biefstuk van de haas (220 gr.) met peper- of champignonsaus
€ 35,00
Rib-eye (320 gr., Uruguay grainfed) met peper- of champignonsaus
€ 35,00
Biefstukje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Schnitzeltje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Stukje gebakken vis met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Frikandel met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Kinderportie mosselen
€ 22,50
Crème brulée
€ 9,00
Dame blanche
€ 10,00
Vanille ijs met huisgemaakte advocaat
€ 11,00
Brownie van pure chocolade, babbelaarijs en espuma van Drambuie
€ 9,00
Mousse van mango, passiefruit en yoghurt met mangosorbet
€ 10,00
Panna-cotta van witte chocolade, frambozen/yoghurtijs
€ 9,00
Coupe 'Colonel' (citroensoebet met wodka)
€ 11,50
Rillette van eend
€ 10,00
Aperitiefbordje: rillette, charcuterie, garnalenkroketje, oude kaas (2p.)
€ 15,00
Zure mosselen
€ 7,50
Irish Mor oester p.st.
€ 4,50
Mini-garnalenkroketten 6 st.
€ 14,50