Menukaart
Voorgerechten
Bits 'n Bites
Nagerechten
Kindergerechten
Vleesgerechten
Fruits de mer
Kreeften
Mosselen
Visgerechten
Mosselmenu
Steak tartaar '`a la minute'
€ 17,50
Tataki van tonijn met chuka wakamé en wasabimayonaise
€ 20,00
Salade van grijze garnalen met tomaat en cocktailsaus
€ 19,50
Platte oesters 5/0 6 stuks
€ 27,50
Half dozijn Irish mor oesters rauw of gegratineerd
€ 22,50
Bisque van kreeft
€ 15,00
Scampi in licht-pikante lookroomsaus
€ 17,00
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
€ 18,50
Coquilles, kreeft, risoni en kreeftensaus
€ 22,50
Dozijn gegratineerde mosselen
€ 17,50
Gebakken eendenlever met een saus van Luikse stroop
€ 26,50
Rillette van eend
€ 10,00
Aperitiefbordje: rillette, charcuterie, garnalenkroketje, oude kaas (2p.)
€ 16,00
Bordje met zure mosselen en kreukels
€ 12,50
Irish Mor oester p.st.
€ 4,50
Mini-garnalenkroketten 6 st.
€ 14,50
Crème brulée
€ 9,00
Dame blanche
€ 10,00
Vanille ijs met huisgemaakte advocaat
€ 11,00
Karameleclair met stracciatellaijs
€ 9,50
Mousse van bloedsinaasappel, Orangecello en sinaasappelsorbet
€ 10,00
Chocoladedessert
€ 12,00
Bordje buitenlandse kazen
€ 13,50
Biefstukje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Schnitzeltje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Stukje gebakken vis met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Frikandel met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,50
Kinderportie mosselen
€ 22,50
Filet pur / biefstuk van de haas (220 gr.) met peper- of champignonsaus
€ 35,00
Hertenfilet met krachtige wildsaus en winterse garnituren
€ 35,00
Bord "Fruits de mer" met kreeft, diverse gekookte schelpdieren, langoustine, krabscharen, gamba en oesters (klein)
€ 32,50
Bord "Fruits de mer" met halve kreeft, diverse gekookte schelpjes, krabschaar, gamba's en rauwe oesters (groot)
€ 50,00
1/2 kreeft 'Belle-Vue'
€ 33,50
1/2 kreeft gegratineerd met kruidenboter
€ 33,50
1/2 kreeft 'à la nage'
€ 33,50
Hele kreeft 'Belle-Vue'
€ 62,00
Hele kreeft gegratineerd met kruidenboter
€ 62,00
Hele kreeft 'à la nage'
€ 62,00
Mosselen op Philippiense wijze (à volonté)
€ 36,50
Gekookte mosselen met Zeeuwse tripel (à volonté)
€ 37,50
Gebakken paling
€ 35,00
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
€ 35,00
Paling in de roomsaus
€ 35,00
Gebakken kabeljauw met puree, garnalen en groene kruidensaus
€ 29,50
Gebakken grietbotfilet, coquilles, risoni en kreeftensaus
€ 37,50
Gebakken zeetongen (3 van ca, 200 gr.)
€ 37,00
Salade van grijze garnalen met tomaat en cocktailsaus
òf
Tataki van tonijn met salade van chuka wakamé
òf
Scampi in licht-pikante lookroomsaus
***
Mosselen op Philippiense wijze (à volonté)
***
Karameleclair met stracciatellaijs
òf
Dame blanche (2 bollen)
..
Menuprijs
€ 58,50