Menukaart
Voorgerechten
Nagerechten
Kindergerechten
Vleesgerechten
Menu
Fruits de mer
Kreeften
Mosselen
Visgerechten
Bits 'n Bites
Tartaar van gerookte entrecote met huisgemaakte pickles
€ 18,00
Tataki van tonijn met chuka wakamé
€ 17,50
Scampi in lookroomsaus
€ 16,50
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
€ 17,50
Coquilles met pompoencrème en jus van bospaddestoelen
€ 19,50
Bisque van kreeft
€ 14,50
Crème brulée
€ 9,00
Dame blanche
€ 10,00
Vanille ijs met huisgemaakte advocaat
€ 11,00
Eclair met koffiecreme, melkchocoladeijs en karamel
€ 9,00
Millefeuille, creme van kastanje en chocolade, peer en stracciatellaijs
€ 10,00
Assortiment buitenlandse kazen
€ 13,50
Biefstukje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,00
Schnitzeltje met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,00
Stukje gebakken vis met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,00
Frikandel met frietjes, appelmoes, mayonaise en een ijsje na
€ 14,00
Filet pur / biefstuk van de haas met peper- of champignonsaus
€ 35,00
Kalfszwezerik, knolselder, groene appel en kalfsjus
€ 35,00
Rib-eye (320 gr., Uruguay grainfed) met peper- of champignonsaus
€ 35,00
MENU SYMPHATIQUE
Gemarineerde asperges met Gandaham
***
Romige aspergesoep
***
Asperges op Vlaamse wijze
***
Aardbeien Romanoff
Menuprijs
€ 52,50
Half dozijn Ierse Oisri rauw of gegratineerd
€ 22,50
Half dozijn Zeeuwse platte oesters (5 nullen)
€ 27,50
Bord "fruits de mer" met kreeftenschaar, diverse gekookte schelpjes, krabschaar, gamba's en rauwe oesters (klein)
€ 30,00
Bord "Fruits de mer" met halve kreeft, diverse gekookte schelpjes, krabschaar, gamba's en rauwe oesters (groot)
€ 47,50
Een plateau fruits de mer vanaf 2 personen, prijs p.p. (op reservering)
€ 65,00
1/2 kreeft Belle vue, gegratineerd of à la nage
€ 33,50
Hele kreeft (ca. 650 gram) Belle vue, gegratineerd of à la nage
€ 62,00
Het nieuwe mosselseizoen start donderdag 20 juni!
Gebakken paling
€ 33,50
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
€ 33,50
Paling in de roomsaus
€ 33,50
Gebakken kabeljauw met puree, garnalen en groene kruidensaus
€ 29,50
Gebakken tarbotfilet met coquilles en risotto, bospaddestoelen en beurre blanc
€ 37,50
Gebakken zeetongen (3 van ca, 200 gr.)
€ 36,00
Aperitiefbordje met smaken van wild (2 pers.)
€ 12,50
Rillette van eend
€ 9,00
Kreukels
€ 8,50
Oisri oester uit Ierland p.st.
€ 4,00
Mini-garnalenkroketten 6 st.
€ 13,50