Menukaart

Koude voorgerechten

Salade van kreeft met kruidenmayonaise
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Carpaccio van hert
Dozijn rauwe mosselen
gevarieerd voorgerecht van kreeft, coquille en eendenlever

 


€ 19.00
€ 15.50
€ 14.50
€ 13.50
€ 17.50

Soepen

Bisque van kreeft met stukjes kreeft



€ 11.00

Warme voorgerechten

Gegratineerde mosselen
Scampi van de chef
Huisgemaakte garnalenkroketten
Gebakken coquilles met koude garnituren van zoetzure wortel en crème van yoghurt



€ 14.00
€ 14.00
€ 15.00
€ 17.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in tomatensaus
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree, zilte groente en groene kruidensaus
Tarbotfilet met zachte botersaus en garnituur van  bosuitjes en champignons
Gebakken zeetong (+/- 500 gr.)
Bord fruits de mer, bestaande uit: kreeft, langoustines, gamba's, kreukels, garnalen, wulken, oesters en rauwe mosselen

 

€ 28.50
€ 28.50
€ 28.50
€ 25.00
€ 28.50
€ 35.00

€ 31.00

Mosselen

Gekookte mosselen op Philippiense wijze à volonté
Gekookte mosselen met Leffe Blond

 

€ 28.50
€ 29.50

Kreeften en oesters

de kreeften wegen +/- 650 gr.

Zeeuwse creuzen, grevelingen 1/2 dozijn
                                            1/2 dozijn gegratineerd
Zeeuse platte oesters 6 Ø,      1/2 dozijn

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

 

€ 16.00
€ 16.50
€ 21.50

€ 26.50
€ 27.00
€ 27.00

€ 46.00
€ 46.00
€ 46.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Mossel menu

Scampi op wijze van de Chef
-o0o-
Mosselen op Philippiense wijze
(à volonté)
-o0o-
Dessert van dulcey chocolade met melkchocolade ijs en sesam

€ 40.00

Menu van de Chef

Gevarieerd bordje met kreeft, coquilee en eendenlever
-o0o-
Fazant met romige morillesaus
of
Hertenfilet met saus van port en vlierbessenbloesem
en winterse garnituren
-o0o-
Dessert van amarene kersen, chocolade en ijs van olijfolie

€ 49.50

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus of béarnaisesaus
Hertenfilet, saus van port en vlierbessenbloesem en winterse garnituren
Fazant met romige morillesaus, het boutje geconfijt, filet gebakken

 

 € 28.50
      € 29.00
€ 26.00

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

Kinderportie mosselen

 

 

 

€ 12.50
 

€ 15.00

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Dessert van dulcey chocolade met melkchocolade ijs en sesam
Dessert van amarene kersen, chocolade en ijs van olijfolie
Panna-cotta van specerijen geserveerd met sorbet van mandarijn

 

€ 7.50
        € 8.75
        € 8.75
        € 7.50
        € 9.00
        € 9.00