Menukaart

Koude voorgerechten

Asperges met Gandaham, gemarineerde tomaten en Mozzarella
Asperges gemarineerd, gravlax op eigen wijze en oestercrème
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Vitello Tonato, een klassiek Italiaans gerecht van tonijn en kalfsvlees
Tartaar van gerookte zalm en rauwe zalm met komkommer en citrus
"Eske"oesters (6 stuks) kleine oester maar mooi diep en fijn van smaak

 


€ 12.50
€ 14.50
€ 15.50
€ 14.50
€ 14.00
€ 17.50

Soepen

Romige aspergesoep
Bisque van kreeft met stukjes kreeft



€ 6.50  
€ 11.00

Warme voorgerechten

Goedgevulde garnalenkroketten
Gegratineerde scampi
Asperges met gebakken coquilles en beurre blanc
Asperges met gebakken eendenlever en portsaus



€ 15.00
€ 14.50
€ 17.50
€ 17.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in de room met fijne groente
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree, zilte groente en groene kruidensaus
"Gebrande"tarbot met asperges en mousselinesaus
Gebakken zeetong (+/- 500 gr.)
Coquilles en scampi, zilte groente en romige langoustinesaus

 

€ 28.50
€ 28.50
€ 28.50
€ 25.00
€ 29.50
€ 35.00
€ 27.00

Mosselen

Het nieuwe mosselseizoen start 1 juli

 

 

Kreeften

de kreeften wegen +/- 650 gr.

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

 

 

€ 27.50
€ 28.00
€ 28.00

€ 48.00
€ 48.00
€ 48.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Aspergemenu "Sympathique"

Asperges met Gandaham
gemarineerde tomaten en Mozzarella
-o0o-
Romige asperge soep
-o0o-
Asperges op Vlaamse wijze
(met gekookte ham)
-o0o-
Aardbeien "Romanoff"

€ 35.00

Aspergemenu "" Gastronomique"

Gemarineerde asperges met Gravlax
-o0o-
Romige aspergesoep
-o0o-
"Gebrande" tarbotfilet met asperges en mousselinesaus
of
Kalfszwezerik met asperges en dragonsaus
-o0o-
Dessert van advocaat, amandelcrème en ijs van bitterkoekjes

€ 49.50

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus of béarnaisesaus
Asperges op Vlaamse wijze
Kalfsfilet met asperges en een romige dragonsaus
Asperges met kalfszwezerik en morillesaus

 

 € 28.50
€ 22.50
      € 26.00
€ 28.00

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

 

 

 

 

€ 12.50
 

 

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Aardbeien "Romanoff"
Dessert van yoghurt, rood fruit sorbet van rabarber en aardbeien
Dessert van advocaat, amandelcr1eme en ijs van bitterkoekjes

 

€ 7.50
        € 8.75
        € 8.75
        € 7.50
        € 9.00
        € 9.00