ASPERGE BUFFETTEN

In de periode wanneer er geen Zeeuwse mosselen verkrijgbaar zijn serveren wij asperges uit de streek.
Uitbater Cornee de Bruijne leerde de fijne kneepjes van het asperges bereiden in het bekende hotel Juliana in Nederlands Limburg (toen 2 michelin sterren).


Liefhebbers kunnen kiezen uit het traditionele menu “Sympathique” of het Bourgondische “Gastronomique”.
 

Voor diegenen die niet genoeg van asperges krijgen serveren wij op geselecteerde dagen aspergebufetten.
De prijs hiervan is €46,-

Beschikbare dagen zijn:

Mei:
vrijdag 5, 12, 19, 26
zaterdag 6, 13, 20, 27
zondag 14, 21, 28

juni:
zaterdag 3, 10, 17
zondag 4, 11, 18
maandag 5 (2de pinksteren)

U kunt dan onbeperkt uw keuze maken uit:
* Een samengestelde salade op basis van asperges
* Een heerlijke, romige aspergesoep
* Gemarineerde asperges met huisgerookte zalm en witte St.Joseph
* Gebakken asperges met gepocheerde zalm en witte wijnsaus
* Asperges met scampi en een romige garnalensaus
* Asperges met Schwartzwälderschinken, mornaysaus en tuinkruiden
* Asperges met lamsbout en rozemarijnsaus
* Asperges op Vlaamse wijze
* Aspergepastei met diverse vissoorten

Op vrijdag en zaterdag beginnen we om 19:00 uur, op zondag en maandag om 12:00 uur.